Produse

Newsletter
* Email
Numele 
Abonare
 

Despre noi

Franciza Romstal este un magazin specializat in comercializarea de produse hidro, termo, sanitare si electrice ce se adreseaza instalatorilor.

Misiunea noastra este de a fi principalul furnizor si partener de incredere al instalatorilor.

Angajamentul Francizei Romstal fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza in oferirea de produse practice si inovatoare, precum si a unor servicii de calitate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Romstal este una din cele mai dinamice si importante companii de pe piata est-europeana in comercializarea echipamentelor de instalatii si obiecte sanitare.

Punctele de vanzare  ale Francizei Prodomus  din Alexandria, Rosiorii De Vede si Turnu Magurele sunt spatii comerciale amenajate la un standard superior fata de nivelul de vanzare al zonei si sunt proiectate pentru a expune, depozita si vinde marfuri clientilor direct (face-to-face), telefonic s.au prin intermediul inginerilor de vanzari.

Eforturile Francizei Prodomus de a-si imbunatati  serviciile oferite partenerilor de afaceri au fost recunoscute la nivel international prin acordarea celor mai importante certificate de autorizare. Astfel in anul 2009 Prodomus a obtinut ,, Certificatul de Autorizare ISO9001/2008 al Sistemului de management al calitatii", ,, ISO14001/2005 al Sistemului de management de mediu" si Sistemului de management al sanatatii OHSAS 18001/2007"  emise de SRAC.

Din anul 2005 Franciza Prodomus detine Autotizatii ISCIR si personal autorizat pentru:

AcasaDespre noiGalerie FotoHarta siteContact